ORIME

NL | De tas Orime is een draagbare koffer. Orime is niet alleen een functionele laptop tas maar ook nog eens opvallend in design en uitgevoerd in duurzaam materiaal. De constructie is gebaseerd op de tetra pak vouw techniek. Dit maakt het mogelijk om de body volledig plat te vouwen, en de volume terug te brengen in één simpele beweging. Ideaal voor het opbergen of om hem mee te kunnen nemen als extra tas in je reisbagage.

De rits verbind de twee helften met elkaar, dit creëert de mogelijkheid om verschillende kleur panden met elkaar te combineren.Orime wordt geleverd met een uitneembare binnentas, deze is uitgevoerd in een lichtkleurig textiel. Dit maakt het mogelijk de inhoud van de tas goed te overzien. Het koffermodel heeft als voordeel dat de inhoud praktische is in te delen en gedurende het gebruik het overzicht ook makkelijk te behouden is zonder alles stuk voor stuk uit de tas te moeten halen. Orime is geschikt voor een 13 en 15 inch macbook.

EN | The Orime bag, is a wearable suitcase. Its construction is based on a tetra pack folding technique. This makes it possible to collapse the body and brings back the volume in one movement. The design of this bag is all about this way of folding. The zipper combines two flat parts, this gives the opportunity to combine several colors together.  

Orime is provided with a removable inner bag, which is made out of a light colour fabric. This makes it possible to organise your belongings easily.
 
Fabric colour: FOG | SHADOW - NIGHT | RUST | SULFUR | WEED
Finish: water resistant by wax treatment.
Inner bag: removable for cleaning, 2 compartments
Size: B25,5 X H35,5 X D16 cm
Shell: 90% new wool 10% nylon
Core material: polypropoleen
Inner fabric: black, polyester
Straps: black saddle leather
Zipper: YKK black, double slider
PRICE €350,- 
 
More Info?